sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Näiden tuotantoa en ottaisi sinne autiolle saarelle, enkä kyllä muuallekaan



Vapunpäivän piristykseksi julkaistakoon täten tällainen henkilökohtainen musta lista ja samalla häikäilemätön provokaatio. Olisihan tälle listalle ollut tunkua vähän enemmänkin, mutta päätin nyt rajoittaa sen kymmeneen ensimmäiseen mieleen juolahtaneeseen esimerkkiin, joten sen vuoksi esimerkiksi David Hasselhoff jäi pois. Samoin Helka Hynninen ja etenkin tämän tuotannon rajuinta osastoa edustava kappale Hirvimiesten humppa. Missään järjestyksessä nämä seuraavat artistit eivät ole. Pyydän nöyrästi satunnaista lukijaa huomioimaan, että tätä ei ole nyt ihan vakavissaan eikä edes täysissä sielun voimissa kirjoitettu. Näistä ei siis kannata kenenkään suuttua, jos nyt sattuisi aivan suunnattomasti pitämään joistain seuraavista esiintyjistä. Ja todettakoon vielä, että kyllä näistäkin kummajaisista osa levyhyllystäni löytyy, valitettavasti. Herman's Hermitsin kokoelmalevyn omistaminen on henkilökohtainen häpeäni, jonka kanssa on vain yritettävä elää.

1. Herman's Hermits
Aivan kaameaa englantilaista purkkapoppia, imelää, ja läpeensä kaupallista teinimössöä.

2. Kenny Rogers
Ällölällökantrin siirappia tihkuva tulkitsija, tarvitseeko enempää sanoa?

3. Cliff Richard
Tämä ei edes kaipaa perusteluja.

4. Frank Sinatra
Olen varmasti ainoa ihminen maailmassa, joka ei ymmärrä Sinatran neroutta ja siis totaalinen moukka.

5. The Monkees
No, kyllähän ne kolme tunnettua biisiä näiltä jossain takaraivossa muistuttavat joskus olemassaolostaan, mutta muuten mielestäni täysin yhdentekevä poppoo.

6. Bill Haley
Rock-legenda, jota ei saisi kaiketi haukkua, mutta esimerkiksi sellaisen biisin kuin Razzle Dazzle kuultuaan ei tiedä itkeäkö vai nauraa.

7. Fabian
Teinipoppari, joka ei edes osannut laulaa. Eikä myöskään näytellä.

8. Pat Boone
Poppari, joka osasi laulaa, mutta oli kosiskelevassa imelyydessään aivan omaa luokkaansa.

9. Modern Talking
Yhden hitin jonninjoutava ihme, jonka laulaja Dieter Bohlen pitää yhä itseään Goethen ja Schillerin veroisena sananiekkana ja maailman suurimpana esiintyjänä. Teutonisen suurudenhulluuden täydellisin esimerkki.

10. The Bee Gees
Tätä yhtyettä ei vain ihmislapsi käsitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti